'

Пушти го

Понравилась презентация – покажи это...
Слайд 0

Пушти го Марија Ивановска & Татјана Јовановска да ти најде работа


Слайд 1

Социјално вмрежување


Слайд 2

Зграби ја својата шанса и владеј со неа


Слайд 3

Издвој се од толпата


Слайд 4

Дали може да те најдат? Име и презиме


Слайд 5

Социјалните мрежи, пријател или непријател?


Слайд 6

Направи социјалните мрежи да работат за тебе Помогни да те запомнат: Споделувај информации Биди достапен Поврзувај се Учествувај во дискусии Не спамирај


Слайд 7

Јачината на „слабите“ врски


Слайд 8

Curriculum Vitae


Слайд 9

Пушти го пајакот уште денес Марија Ивановска & Татјана Јовановска


×

HTML:

Ссылка: