'

БУЕНА ОНДА Интернет портали за Туризъм & Резервации на хотели Здравей, Свят!

If you like this presentation – show it...

Slide 0

БУЕНА ОНДА Интернет портали за Туризъм & Резервации на хотели Здравей, Свят!


Slide 1

Михаил Минчев Буена Онда Маркетинг Създадох Буена Онда, мотивиран от иновациите в световната туристическа индустрия. Вярвам в идеята, че интернет е каналът за повишаване заетостта в българските хотели и за развиване потенциала на българските туристически дестинации.


Slide 2

Николай Кубарелов Буена Онда IТ отдел Създадох Буена Онда, за да адаптирам и приложа философията на уеб 2.0 към българския туризъм. Споделям мнението, че българският туризъм се нуждае от интернет визия, чиято ефективна реализация е възможна само чрез обединяване на усилията на експерти от различни сектори.


Slide 3

Какъв е предметът на дейност на Буена Онда?


Slide 4

Михаил Минчев Буена Онда Маркетинг Създаваме и управляваме туристически уебсайтове от ново поколение. Разработваме е-туризма , резервациите на хотели през интернет и промотирането на туристически дестинации. Градим силна онлайн марка, която да повиши интереса към българския туризъм.


Slide 5

Какъв е начинът ни на работа?


Slide 6

Николай Кубарелов Буена Онда IТ отдел Буена Онда е лицензирана туристическа агенция, посредник между хотелиери и туристи. Предлагаме гъвкавост и ефективност на резервационния процес. Базираме се на уебаналитиката, активния ревеню и ийлд мениджмънт.


Slide 7

С какво сме полезни на хотелиера?


Slide 8

Михаил Минчев Буена Онда Маркетинг Поддържаме нов канал за търсене на туристи. Ние адаптираме продуктите според нуждите на е-туриста. Предлагаме лесна за управление резервационна система.


Slide 9

С какво сме полезни на потребителя?


Slide 10

Николай Кубарелов Буена Онда IТ отдел Създаваме динамични туристически портали с текстово, аудио-, видео- и фотосъдържание. Предлагаме онлайн система за бърза и сигурна резервация на желания хотел. Даваме възможност на потребителя да участва активно в нашите уебсайтове и да споделя преживяванията си.


Slide 11

Контакт с нас


Slide 12

Вълна от иновации и добро настроение - това е Буена Онда! За бъдещо сътрудничество не се колебайте да ни потърсите! Ние сме винаги онлайн. Буена Онда е-Туризъм ООД www.buena-onda.biz


×

HTML:

Ссылка: