'

Прв Роденден на Трговски центар tc.mk

Понравилась презентация – покажи это...
Слайд 0

Прв Роденден на Трговски центар tc.mk


Слайд 1

2010: Година НА РАЗВОЈ И ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ПОТЕНЦИЈАЛОТ


Слайд 2

2010: иднината пристигна Развој на Трговски центар Визија Созревање на пазарот


Слайд 3

2010: Уникатни вредности Нов модел: Интегриран сервис за е-трговија Софтвер, логистика, маркетинг и поддршка Непроценлива вредност Кратење на трошоци


Слайд 4

Трговски центар – слика


Слайд 5

2010: СТАР – НОВ начин Vs. Процедура „Направи сам“


Слайд 6

2010: промоција


Слайд 7

Новитети


Слайд 8

Ново: Сакам Попуст sakampopust.tc.mk: Портал за ефикасно живеење Попусти, совети за купување, штедење, лични финансии, домашен буџет Сервис за персонализирани бенефиции (од 23.12.2010)


Слайд 9

Ново: Каталог за попусти Сите попусти од ТЦ на едно место – Каталог на попусти Организирани по категорија и по продажно место Акција: Бесплатна испорака за среќен дочек на 2011! До 01.01.2011 бесплатна испорака за сите нарачки над 3000ден.


Слайд 10

Ново: geeks.tc.mk Портал за обожаватели на технологијата Фокус на нова, општествено важна и интересна технологија


Слайд 11

Ново: Желботека & Дедо мраз Желботека наградува добри дела за 2010 Корисниците споделуваат и гласаат на facebook.com/zelboteka


Слайд 12

Ова е Желботека:


Слайд 13

Ново: Слоган на tc.mk


Слайд 14

Ново: Брендирање На B2B сервисот


Слайд 15

Следната година ова време За граѓаните: Центар за современо живеење За бизнисите: Најдобар партнер за е-трговија Чекори: Раст на организацијата Постојано рафинирање Нови крупни сервиси Стандарди за квалитет и сигурност Партнерства со најдобрите Интернационално проширување


Слайд 16

Нека е за многу години


×

HTML:

Ссылка: