'

Titanpad упутство www.titanpad.com

Понравилась презентация – покажи это...
Слайд 0

Titanpad упутство www.titanpad.com Београд, децембар 2011.


Слайд 1

                  Titanpad  Место где се заједничким снагама и симултано креирају документа


Слайд 2

Titanpad Изглед главне стране са картончићима: Home - основна страна Pads - информације о документима My Account - подешавање имена, мејла, шифре Help - помоћ везана за рад на платформи Admin - место за администратора (прављање новог налога, рад на конфигурацији апликације, рад са шифрама докумената)


Слайд 3

Titanpad Радно окружење је поприлично згодно и није компликовано сналазити се у њему. Главни прозор визуелно подсећа на прозор word-a. Са десне стране, постоје два мања прозора. Горњи за позивање пријатеља да погледају документ, и доњи који се користи за четовање са пријатељима са којима се сарађује на документу, пројекту.


Слайд 4

Titanpad Када се креира жељени документ, на веома једноставан начин могуће је доделити му улогу јавног или приватног документа у опцији Security, као на слици.


Слайд 5

Titanpad у опцији Pad Options могуће је изабрати један од два понуђена облика слова (Normal, Monospaced) и изабрати да ли желите да испред сваког реда текста стоји његов редни број.


Слайд 6

Titanpad У картончићу увоз/извоз (Import/Export) који тип фајла желите да увезете у документ (1) Такође можете да извезете креирани документ у неком од понуђених формата (2),(3)


Слайд 7

Titanpad Изглед креираног документа "Базе података" извезеног у pdf формат.


Слайд 8

Titanpad У картончићу "сачуване промене" (Saved Revisions) могуће је погледати све верзије документа које су постојале до тренутка настанка последње верзије. 


Слайд 9

Titanpad Временска трака (Time Slider) је картончић у којем можемо динамички да видимо како се кроз време и број верзија креирао жељени документ. Овде постоје и дугмићи за враћање на почетак креирања документа, али и одлазак на сам крај процеса креирања документа.


Слайд 10

Titanpad Изглед прозора за објављивање документа на мрежи и позивање пријатеља путем мејла да деле документ.


Слайд 11

Titanpad По завршетку креирања документа, он се складишти у пед листи. Он може бити складиштен My Pads Archived Pads 


Слайд 12

Titanpad Поред опције за архивирање документа, постоји и опција која дозвољава само његово читање. Он се налази тик изнад опције за архивирање.


Слайд 13

Titanpad Надам се да сте на основу овог кратког упутства могли да упознате Titanpad платформу за креирање докумената. Иван Стојановић


×

HTML:

Ссылка: