'

10+ Интересни начини како да се користи  Интернет за  Маркетинг 

Понравилась презентация – покажи это...
Слайд 0

Презентација е лиценцирана со   CreativeCommons 10+ Интересни начини како да се користи  Интернет за  Маркетинг 


Слайд 1

Како да се рекламираат услуги и производи на интернет?


Слайд 2

#1. Планирајте Пребарувајте Пишувајте квалитетни содржини Зачленете се на Социјални мрежи


Слайд 3

#2. Креирајте


Слайд 4

     #3. Објавете


Слайд 5

#4. Промовирајте


Слайд 6

#5. Раководете


Слайд 7

#6. Анализирајте


Слайд 8

Помогнете и вие со ваши идеи за оваа презентација. Кажете ми како вие ги користевте овие информации Контактирајте ме. Можете да ми пратите меил anicapetkoska@gmail.com  Јас сум @anicap na twitter Ако додадете нешто, дури и ако не додадете, споделете го линкот на twitter, за да можат и други да ја дополнуваат презентацијата. Благодарам за вашата помош.


Слайд 9

Зошто? Презентацијата е направена за учениците од средно училиште, но истата би можела да им користи на оние кои сакаат да ги рекламираат нивните услуги и производи на Интернет. 


Слайд 10

Ресурси · 50 Ideas on Using Twitter for Business · 32 Ways to Use Facebook for Business · Using LinkedIn As a Small Business Owner · YouTube Marketing – 11 Terrific Ways to Promote Your Business on YouTube · How to use video to promote your small business · How to Produce “Business-Quality” Online Video on a Small Business Budget 10 Rules For Driving Traffic Using Forums · The New Rules of PR (PDF – 21 pages) · 20+ Free Press Release Distribution Sites · Online Press Release Checklist · List your business on Google Maps, Yahoo Local & More · GetListed.org · Local Search Ranking Factors · A Look at Important Local Business Listing Attributes · 5 Common Newbie Mistakes · Choosing An Email Newsletter Provider · 50 Ways to Get Email Newsletter Subscribers · Anatomy of a Successful Blog Contest · 14 tips for Twitter contests that build followers and brand visibility


×

HTML:

Ссылка: