'

Идеята Национална университетска телевизия Алма Матер е първата по рода си в България телевизионна програма за култура, образование и младежки политики.

Понравилась презентация – покажи это...

Слайд 0


Слайд 1

Идеята Национална университетска телевизия “Алма Матер” е първата по рода си в България телевизионна програма за култура, образование и младежки политики. Статутът й е на обществен оператор с национално покритие


Слайд 2

Аудитория Хората на новото време Млади професионалисти Успели, защото вярват в себе си Мечтатели, които вярват и изпълняват мечтите си!


Слайд 3

Реализация Програмите на AMTV се излъчват по БНТ 1 и БНТ САТ Плановете са през 2010 година Алма Матер ТВ да се излъчват на самостоятелна честота, а след 2012 година да излъчва 24-часова програма. В дългосрочен план се предвижда създаването на международна мрежа от ТВ канали за култура, образование и младежки политики.


Слайд 4

Програмни линии 4 програмни линии: 1. „Ку-ку презареждане”(сатирично предаване, посветено на актуални социални и политически проблеми) 2. „МладиБГ” (насочва вниманието към предизвикателствата пред младите свързани с образование и кариерно развитие)


Слайд 5

Програмни линии 3. „Ателие” (представяне на най-доброто от изгряващите български творци и артисти) 4. „Диалози” (дискусионно предаване по актуални социални и политически проблеми, където ще чуете и млади български учени).


Слайд 6

В настоящия момент Алма Матер ТВ стартира с програмните линии „Ку-ку Презареждане” и „Ателие” като първото се излъчва в първата седмица на месеца в четвъртък от 23ч., а второто- в последната в същия ден и час. Предстои сгъстяване на предаванията и старт на другите две програмни линии- „МладиБГ” и „Диалози”. Програмни линии


Слайд 7

До сега


Слайд 8

“Ку-Ку се завръща” първото пилотно предаване на телевизията, се излъчи в ефира на Канал 1 на 27ми Юли след новинарската емисия „По света и у нас” и стана най-гледаното предаване на БНТ за месец Юли !


Слайд 9

„Ку-Ку презареждане” продължава традицията на легендарното студентско предаване след промените „Ку-Ку” Хумор Въображение изразява позицията на младите по актуални социални и политически проблеми. нови и различни


Слайд 10

Рейтинг Като най-гледаното предаване, “Ку-ку се завръща” отбеляза 8.1 пункта и 22,4 % пазарен дял


Слайд 11

„Un-plugged” По повод празнуването на 120 годишнината от основаването на Софийски Университет „Св. Климент Охридски” екипът на телевизията засне телевизионния филм „Un-plugged”,излъчен по БНТ 1 от 23 часа на 27.11.08г. Филмът е дело на един от най-талантливите млади български режисьори – Николай Василев. Можете да видите филма на този линк.


Слайд 12

“Ку-ку Презареждане” Второто предаване „Ку-ку презареждане” се излъчи на 21.12.2008г. и достигна рейтинг от 5,9 пункта и 21 процента пазарен дял, ненадминат за дадения часови пояс.


Слайд 13

Статус и позиции На 10ти декември 2008 Алма Матер ТВ получи награда за „Младежки проект на годината” от национален форум „Младежко иновационно и информационно общество”. По време на форума, във връзка с убийството на студента Стоян Балтов, Алма Матер ТВ поде инициативата „Студентски град на студентите” и привлече вниманието на медиите и обществото в страната върху проблема за несигурността и трудностите, пред които са изправени студентите в България.


Слайд 14

Проектът Алма Матер, освен ТВ програма, е и гражданска инициатива, която има за цел да: привлече енергията и таланта на младите в България, да им даде поле за изява, информация и възможност да бъде чута тяхната позиция за случващото се в страната ни, а и извън нея.


Слайд 15

Спонсорски предложения


Слайд 16

“Ку-ку Презареждане” Предаването улавя съвременната чувствителност и предизвикателствата на абсурдно-забавното ни настояще. Предвиждат се както „по-леки” хумористични форми, така и журналистически разследвания и репортажи. Времетраенето на предаването ще е 30 минути и ще се излъчва по БНТ 1. Рекламни клипове за предаването ще се излъчват преди централните и късните новини „По света и у нас”.


Слайд 17

“Ателие” Студентското предаване “Ателие” ще представя изгряващи таланти и комуникацията. Специално внимание ще се отдели и на блогове и другите популярни форми за комуникация между младите хора. Предаването включва Музикално ателие, Ателие Визуални Изкуства и Медия Ателие. Времетраенето на му ще е 30 минути и ще бъде излъчвано по БНТ 1. Рекламни клипове за предаването ще се излъчват преди централните и късните новини „По света и у нас”.


Слайд 18

Предимства и ползи Директен контакт с млада проактивна аудитория Комуникация в “прайм тайма” на националната телевизия БНТ 1 не просто със спонсорсто, а обвързване с партньорство в “каузата на младите” на “играчите” на бъдещето Ще достигнете до модерни, мислещи, освободени, образовани хора, които знаят как да се смеят и да се борят за по-добър живот.


Слайд 19

За въпроси и повече информация ще се радваме да се свържете с нас: Екипът на Алма Матер ТВ Невена Радулова Отдел Маркетинг и реклама, Телевизия Алма Матер, e-mail:n.radulova@amtv.bg моб.тел: 0878 63 82 63 Атанас Райков Отдел Маркетинг и реклама, Телевизия Алма Матер, e-mail:a.raykov@amtv.bg моб.тел: 0878 12 10 10


Слайд 20

Thank you


×

HTML:

Ссылка: