'

Размислуваш за сопствен бизнис? Никогаш не е доцна да се почне!

Понравилась презентация – покажи это...
Слайд 0

Размислуваш за сопствен бизнис? Никогаш не е доцна да се почне!


Слайд 1

Каде ако не во Бизнис Инкубатор, заедно со останатите ?


Слайд 2

Каде што вработените се грижат…


Слайд 3

Каде што компаниите соработуваат и се дружат ?


Слайд 4

Каде што обуките се потреба и секојдневие!


Слайд 5

Каде што промоцијата никогаш не престанува...


Слайд 6

Каде што компаниите знаат да уживаат и да се релаксираат


Слайд 7

Каде што пинг-понгот не е само пинг-понг...


Слайд 8

Каде што за да почнеш ти треба само идеја и малку храброст ?


Слайд 9

Ние бизнисот го правиме забава, а забавата бизнис! :) Прочитај за одличните услови и аплицирај денес! => www.yes.org.mk


×

HTML:

Ссылка: