'

Успешни продажби

If you like this presentation – show it...

Slide 0

Успешни продажби SOFIA 28/7/2011 Kirilka Peeva-Muller


Slide 1

Тема 1. Как да прецените себе си и всичко около Вас, за реализиране на напредък? Въвеждаща презентация за активно участие и отговор на четирите въпроса за личностно опознаване в уменията за продажби! Трениране на умения за обработка на отговорите.


Slide 2

“ 4” въпроса за личностно опознаване в уменията за продажби Как да надминем Стийв Джобс? #1: Липсват ли ми основни умения за продажби? създаване на връзката, оценка на нуждите, предоставяне на решение, и затваряне на продажбата Как се развиват основните умения за продажба?


Slide 3


Slide 4

Губите време за тривиални въпроси Позволявате на ума си, да има отрицателен диалог със самия себе си – вечно се притеснявате Как да промените лошия навик?Просто – замените го с подобен, но по-ефективни навик Що се отнася до отрицателния вътрешен диалог – Съзнателно си създайте положителна мантра и я повтаряйте тихо за себе си всеки път, когато започнете да слушате отрицателния глас отвътре #2: Какви са лошите навици, които ми пречат?


Slide 5

Познавайки слабите си страни (въпроси # 1 и # 2), вие искате да укрепите силните си страни и да ги направите още по-ефективни. Например: развитието на вашата квалификация. Ами, добавете към този набор още повече умения за преквалификация? #3: Какви добри навици може да усъвършенствам?


Slide 6

#4: Какво поведение, ако го правя автоматично и лесно, ще ми донесе най-висока степен на успех? Търсите умение или навик, който днес е напълно чужд за вас, но който, ако го овладеете, ще ви даде тласък към ниво на успех далеч извън текущото състояние.


Slide 7

Например имате успешни продажби по телефона, но се знае, че големите пари в бизнеса стават face-to-face.  В момента имате голям успех по телефона, но идеята да представяте пред публика на живо ви плаши.  Какво ще стане, ако публичното ви представяне стане толкова естествено както разговар по телефона?


Slide 8

Защо не като Стийв Джобс? Поставете човека на сцената и той може да направи почти всеки продукт на Apple да изглежда като че ли е най-удивителното изобретение на този свят. Рекорд на реализация на продукти, които всеки иска Поука: продажбата е по-лесна, когато продуктът кара хората да искат да го купят.


Slide 9

Тема 2. Как да начертаете пътя, за да достигнете до важните и смислени цели? Как да откривате проблеми и нови възможности? Трениране на умения чрез активно участие на присъстващите. Изготвяне на „орбита” от отговори и селектиране на ефективни възможности и решения.


Slide 10

Промяна се случва през цялото време: Нашата роля е да се идентифицира полезната промяна и да я утвърдим. Бърз начин за генериране на промените, които искате – черпи от ресурсите си и използвай това, което още работи.


Slide 11

Три основни принципи на работа SF: Не оправяй това, което не е счупено След като знаете, какво работи, направете повече от него Ако нещо не работи, направете друго по- различно.


Slide 12

It is SIMPLE: Solutions – not problems. Inbetween – not individual: the action is in the interaction Make use of what is there – not what isn’t Possibilities – from past, present and future Language – clear, not complicated Every case is different –beware ill-fitting theory Ключът се крие в запазване на нещата колкото се може най - просто. Но не по - прости.


Slide 13

Не губете енергията си в описване на проблемите – източете я за решаването им!


Slide 14

Изготвяне на „орбита” от отговори и селектиране на ефективни възможности и решения.


Slide 15

Тема 3: Как да организирате бърз и ефективен брейнсторминг и коучинг за успешни продажби?Трениране на умения за GAP analysis - къде се намирам и къде искам да стигна индивидуално или с екипа. Откриване на талант и развиване на потенциал!


Slide 16

GAP analysis - къде се намирам и къде искам да стигна индивидуално или с екипа


Slide 17

Откриване на талант и развиване на потенциал!


Slide 18

Лост -правим повече с по-малко


×

HTML:

Ссылка: