'

Замисляли ли сте се, че публичността крие и рискове?

Понравилась презентация – покажи это...
Слайд 0

Замисляли ли сте се, че публичността крие и рискове?


Слайд 1

НЕ?


Слайд 2

Обвиненията срещу звездата едва не го доведоха до фалит, а кариерата му тръгна в друга посока...


Слайд 3

Mattel изтегля от пазара над 20 милиона играчки през 2007 г. Сега трябва отново да спечели доверието на родителите по целия свят.


Слайд 4

Лошото управление на кризата с гумите Firestone – отричане и мълчание – накърни доверието в марката, независимо от качеството на продуктите.


Слайд 5

Скандалът с компанията Enron, урони доверието не само в компанията, но и в бизнеса като цяло. Днес още се усещат последствията от тази криза.


Слайд 6

Кризата тръгна от онлайн пространството, но се превърна в реален фактор, за доброто състояние на банката. Днес това е история, но с поука за всички.


Слайд 7

Тази снимка се превърна в повод за много статии и коментари в блогове и форуми. Как се е отразила на репутацията, могат да кажат само от компанията.


Слайд 8

Убедихте ли се, че трябва да сте готови за кризата?


Слайд 9

Познавате ли този човек? Професор Яко Лехтонен е специалист по комуникации в организациите и ПР, с дългогодишен международен опит, с особено засилен интерес към кризите.


Слайд 10

Рискове на публичността ще ви помогне не да избягате от кризата, а да се подготвите. Кризата не може да ви отмине, просто не се знае кога ще дойде. Специално за вас от Време е да се запознаете с рисковете на публичността и да се подготвите за кризата, за да не се превръщате във водеща новина. Нали не сте забравили, че лошата новина е най-добрата НОВИНА!


×

HTML:

Ссылка: